Opleidingen tot Nagelstyliste

Stel je opleiding niet langer uit. Particulieren die namelijk een opleiding of studie voor een beroep volgen, kunnen de kosten hiervan in aftrek brengen als scholingsuitgaven. De plannen om deze algemene fiscale aftrek per 2019 te schrappen en te vervangen door een specifiekere regeling, zijn voorlopig uitgesteld. Welke opleiding kom jij bij ons dit jaar nog volgen of volgend jaar?


Voor meer informatie bel of mail naar Lilly Nails of kom langs om kennis te maken dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.
Maak even een afspraak zodat er tijd voor je vrijgemaakt kan worden.


PAS OP!
Eenmaal begonnen aan het nagelvak wil je nooit meer anders!
Wanneer je bent gegrepen bent door het nagelvirus laat dit je niet meer los! Nagelstyliste is een praktisch, creatief en sociaal vak.
Het contact met je klanten, de ontelbare mogelijkheden, bijvoorbeeld het leuke contact met je klanten, mensen blijer/mooier maken, zelfstandig werken, je creativiteit met je vak combineren.
Maar ook ondernemer zijn, werken wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn. Werken vanuit je eigen woning, met hiermee lage investeringskosten en toch een volwaardig bedrijf hebben.


Geen dag is hetzelfde wanneer je voor dit geweldige vak kiest.

 

Waarom in het woud van opleidingen kiezen voor een opleiding bij Lilly Nails?
Lilly Nails geeft les aan kleine groepen, waardoor een ieder de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft, zo krijgt elke cursist de individuele begeleiding die hij/zij nodig heeft.
Lilly Nails geeft les volgens de Zweedse methodiek, dit is een manier van opleiden die al vele jaren tot beste vorm van opleiden verkozen is in Scandinavië. Het verschil met andere opleidingen is dat hier dieper ingegaan de theorie, o.a. het herkennen van diverse nagelaandoeningen, anatomie van het lichaam, hygiëne in de salon en er worden hoge eisen worden gesteld aan de manier van het plaatsen van kunstnagels.

Informatie over onze docenten.
De docenten van Lilly Nails zijn verplicht om jaarlijks trainingen in Zweden te volgen bij het Lilly Nails hoofkantoor om onze docentenlicentie te behouden. De opleidingen in Zweden zijn al meerdere malen uitgeroepen tot beste opleidingen van Scandinavië.

Bij Lilly Nails in Purmerend zijn 2 docenten werkzaam.
Een die zich richt op de natuurlijke nagel en alles wat daar bij komt kijken, dan moet je denken aan,
Het niet beschadigen van de natuurlijke nagels, hoe zit een nagel in elkaar, wat kun je zien aan de natuurlijke nagels, hoe herken je nagelafwijkingen en hoe (wanneer dit mag) behandel je deze, hygiëne in en rond de salon enz.

De lesdagen beginnen met de theorie, dat duurt ongeveer een uur tot 1,5 uur.
Daarna wordt de les overgenomen door een andere docente die zich op de praktijk richt en dan ga je leren om kunstnagels te plaatsten op een verantwoorde manier waardoor je geen beschadigingen aanbrengt aan de natuurlijke nagels.
De lessen vinden 1x per week op dinsdag plaats in Purmerend van 09:00 uur tot ongeveer 16:00uur.

Uiteraard adviseren wij om alle technieken te leren zodat je iedere klant kunt voorzien van de mooiste en vooral beste nagels voor de desbetreffende klant.
Wanneer plaats je acrylnagels, wanneer gelnagels en wanneer Invicta?
Het is niet zo dat bij iedere klant die binnen stapt gelnagels of acrylnagels kunt plaatsten, dit ligt aan vele aspecten van de natuurlijke nagel, op basis daarvan kies je het beste product voor de klant.

Wat is Invicta?
Invicta is de nieuwste innovatie in de nagelbranche. Ieder merk heeft er een eigen naam aan gegeven, een van de andere benamingen is polygel.
Lilly Nails heeft Invicta ontwikkeld.
Invicta is een nieuw product, een combinatie tussen gel en acryl, sterk, flexibel, fijn om aan te brengen. Dit product is een enorme toevoeging in de branche omdat het geurloos is.
Vele salons bieden dit al aan en dit zal groter en groet worden. Een echte toevoeging aan de huidige producten. Met dit product kun je bijvoorbeeld makkelijk in een kapsalon of schoonheidssalon werken omdat het geurloos is.
Wil je vooruitstrevend zijn?
Kies dan voor een combinatie opleiding waarbij je alle technieken van ons prachtige vak leert.

 

Voordelen van een opleiding bij Lilly Nails:

- Wij blijven je ondersteunen, ook wanneer je al klaar bent de opleiding.
- Betaling in termijnen mogelijk.
- Diverse opleidingen, voor iedere portemonnee.

 

opleiding

aantal dagen

 lesgeld

Acryl Basis

6

€ 449,00

Gel Basis

6

€ 449,00

Invicta Basis

6

€ 449,00

Acryl uitgebreid

12

€ 699,00

Gel Uitgebreid

12

€ 699,00

Invicta Uitgebreid

12

€ 699,00

Allround basis

10

€ 599,00

Allround basis + Invicta

11

€ 660,00

Allround uitgebreid incl., salon management, regels omtrent het hebben van een salon, kennis van hygiëne in de salon, belastingzaken.

18

€ 949,00

Allround uitgebreid incl., salon management, regels omtrent het hebben van een salon, kennis van hygiëne in de salon, belastingzaken. + Invicta

19

€ 999,00

prijzen zijn ex. btw

 

 

 

Bij iedere opleiding hoort uiteraard een pakket met producten.
Wij hebben pakket voor je samengesteld waar je gedurende de opleiding ruim voldoen aan hebt en zelfs daarna nog zeker een tijd mee voort kunt.

Pakket

prijs

workshop manicure & gel polish Extra pakket

€ 295,00

Acryl Basis

€ 450,00

Gel Basis

€ 450,00

Invicta Basis

€ 599,00

Acryl uitgebreid

€ 450,00

Gel Uitgebreid

€ 450,00

Invicta Uitgebreid

€ 599,00

Allround basis

€ 650,00

Allround basis + Invicta

€ 799,00

Allround uitgebreid incl., salon management, regels omtrent het hebben van een salon, kennis van hygiëne in de salon, belastingzaken

€ 650,00

Allround uitgebreid incl., salon management, regels omtrent het hebben van een salon, kennis van hygiëne in de salon, belastingzaken. + Invicta

€ 799,00

Alle prijzen zijn ex btw.

 

 

 

 

Workshops voor Nagel stylistes

Come on over day:
Speciaal voor de nagelstylistes die de overstap naar Lilly Nails willen maken. Tijdens deze dag wordt je geïnformeerd over de producten en werkwijze.
1 € 75.00

Update cursussen voor zowel gel en/of acryl.
Speciaal voor de nagelstylistes die er een tijdje "uit" zijn geweest maar het prachtige vak weer op willen pakken. Even opfrissen en dan aan de slag.
Hier zijn speciale pakketten voor samengesteld.

1 € 75.00

Materiaal change.  Ben je nagelstyliste en wil je graag met Lilly Nails gaan werken? Dan hebben we ook een materiaal change pakket, mocht je behoefte hebben aan een uitleg dan plannen we graag een dag voor je in waarin we je alles vertellen over Lilly Nails producten en werkwijzen. 

1 € 75.00

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en pakket.
(Bij aanvang van een opleiding dient de cursist een pakket aan te schaffen, deze zit niet bij de prijs inbegrepen.) 

 

 

Wil je je opgeven of meer informatie bel of mail:
0299-240003
info@lillynails.nl

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »