Opleidingen tot Nagelstyliste

Stel je opleiding niet langer uit. Particulieren die een opleiding of studie voor een beroep volgen, kunnen de kosten hiervan in aftrek brengen als scholingsuitgaven.
De plannen om deze algemene fiscale aftrek per 2019 te schrappen en te vervangen door een specifiekere regeling, zijn voorlopig uitgesteld.
Welke opleiding kom jij bij ons dit jaar nog volgen?

 

Nieuwe opleidingen starten 15 oktober 2019.
schrijf je nu in via
[email protected] 

De opleiding die 15 oktober start is helemaal vol. Volgende start begin 2020 weer.


Voor meer informatie bel of mail naar Lilly Nails of kom langs om kennis te maken dan vertellen we je alles over de mogelijkheden.
Maak wel even een afspraak zodat er tijd voor je vrijgemaakt kan worden.


PAS OP!
Eenmaal begonnen aan het nagelvak wil je nooit meer anders!
Wanneer je bent gegrepen bent door het nagelvirus laat dit je niet meer los! Nagelstyliste is een praktisch, creatief en sociaal vak.
Het contact met je klanten, de ontelbare mogelijkheden, bijvoorbeeld het leuke contact met je klanten, mensen blijer/mooier maken, zelfstandig werken, je creativiteit met je vak combineren.
Maar ook ondernemer zijn, werken wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn. Werken vanuit je eigen woning, met hiermee lage investeringskosten en toch een volwaardig bedrijf hebben.

Geen dag is hetzelfde wanneer je voor dit geweldige vak kiest.

Waarom in het woud van opleidingen kiezen voor een opleiding bij Lilly Nails?
Lilly Nails geeft les aan kleine groepen, waardoor een ieder de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft, zo krijgt elke cursist de individuele begeleiding die hij/zij nodig heeft.
Lilly Nails geeft les volgens de Zweedse methodiek, dit is een manier van opleiden die al vele jaren tot beste vorm van opleiden verkozen is in Scandinavië. Het verschil met andere opleidingen is dat hier dieper ingegaan de theorie, o.a. het herkennen van diverse nagelaandoeningen, anatomie van het lichaam, hygiëne in de salon en er worden hoge eisen worden gesteld aan de manier van het plaatsen van kunstnagels.

Informatie over onze docenten.
De docenten van Lilly Nails zijn verplicht om jaarlijks trainingen in Zweden te volgen bij het Lilly Nails hoofdkantoor om onze docentenlicentie te behouden. De opleidingen in Zweden zijn al meerdere malen uitgeroepen tot beste opleidingen van Scandinavië.

Bij Lilly Nails in Purmerend zijn 2 docenten werkzaam.
Een die zich richt op de natuurlijke nagel en alles wat daar bij komt kijken, dan moet je denken aan,
Het niet beschadigen van de natuurlijke nagels, hoe zit een nagel in elkaar, wat kun je zien aan de natuurlijke nagels, hoe herken je nagelafwijkingen en hoe (wanneer dit mag) behandel je deze, hygiëne in en rond de salon enz..

De lesdagen zijn van 9 tot ....
We beginnen met theorie, dat duurt ongeveer een uur tot 1,5 uur.
Daarna wordt de les overgenomen door een andere docente die zich op de praktijk richt en dan ga je leren om kunstnagels te plaatsten op een verantwoorde manier waardoor je geen beschadigingen aanbrengt aan de natuurlijke nagels.
De lessen vinden 1x per week op dinsdag plaats in Purmerend van 09:00 uur tot ongeveer 16:00uur.

 Uiteraard adviseren wij om alle technieken te  leren zodat je iedere klant kunt voorzien van de  mooiste en vooral  beste nagels voor de  desbetreffende klant.
 Wanneer plaats je acrylnagels, wanneer  gelnagels en wanneer Invicta?
 Het is niet zo dat bij iedere klant die binnen  stapt gelnagels of acrylnagels kunt plaatsten,  dit ligt aan vele  aspecten van de natuurlijke  nagel, op basis daarvan kies je het beste  product voor de klant.

 

 

 

Wat is Invicta?
Invicta is de nieuwste innovatie in de nagelbranche. Ieder merk heeft er een eigen naam aan gegeven, een van de andere benamingen is polygel.
Lilly Nails heeft Invicta ontwikkeld.
Invicta is een nieuw product, een combinatie tussen gel en acryl, sterk, flexibel, fijn om aan te brengen. Dit product is een enorme toevoeging in de branche omdat het geurloos is.
Vele salons bieden dit al aan en dit zal groter en groet worden. Een echte toevoeging aan de huidige producten. Met dit product kun je bijvoorbeeld makkelijk in een kapsalon of schoonheidssalon werken omdat het geurloos is.
Wil je vooruitstrevend zijn?
Kies dan voor een combinatie opleiding waarbij je alle technieken van ons prachtige vak leert.

     

 

 

Voordelen van een opleiding bij Lilly Nails:

- Wij blijven je ondersteunen, ook wanneer je al klaar bent de opleiding.
- Betaling in termijnen mogelijk.
- Diverse opleidingen, voor iedere portemonnee.

opleiding

aantal dagen

lesgeld

Allround basis gel & acryl 10 € 599,00
Allround basis gel & invicta 10 € 599.00
Allround basis + Invicta 11 € 660,00
Acryl uitgebreid 12 € 699,00
Gel Uitgebreid 12 € 699,00
Invicta Uitgebreid 12 € 699,00
Allround uitgebreid Acryl & Gel incl., salon management, regels omtrent het hebben van een salon, kennis van hygiëne in de salon, belastingzaken. 18 € 949.00
Allround uitgebreid Acryl & Gel & Invicta incl., salon management, regels omtrent het hebben van een salon, kennis van hygiëne in de salon, belastingzaken. 19 € 999,00

Lesgeld mag in termijnen voldaan worden, aantal termijnen en bedrag in overleg.,
pakket dient minimaal 3 weken voor de 1ste lesdag voldaan te zijn.

Bij iedere opleiding hoort uiteraard een pakket met producten.
Wij hebben pakket voor je samengesteld waar je gedurende de opleiding ruim voldoen aan hebt en zelfs daarna nog zeker een tijd mee voort kunt.

Pakket

prijs

Acryl Uitgebreid € 450,00
Gel Uitgebreid € 450,00
Invicta  Uitgebreid € 599,00
Allround basis Gel & Acryl € 650,00
Allround basis Gel & Invicta € 650,00
Allround basis gel, Acryl & Invicta € 799,00
   

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Wil je je opgeven of meer informatie bel of mail:
0299-240003
[email protected]

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »