Opleidingen tot Nagelstyliste

 

Maandag 3 september 2018 starten de nieuwe opleidingen weer, zowel gel, acryl als alround.
Voor meer informatie bel of mail naar Lilly Nails of kom langs om kennis te maken dan vertel ik je alles over de mogelijkheden. Maak wel even een afspraak zodat ik tijd voor je vrij kan maken.

PAS OP!
Eenmaal begonnen aan het nagelvak wil je nooit meer anders!
Wanneer je bent gegrepen bent door het nagelvirus laat dit je niet meer los! Nagelstyliste is een praktisch, creatief en sociaal vak.
Het contact met je klanten, de ontelbare mogelijkheden, bijvoorbeeld het leuke contact met je klanten, mensen blijer/mooier maken, zelfstandig werken, je creativiteit met je vak combineren.
Maar ook ondernemer zijn, werken wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn. Werken vanuit je eigen woning, met hiermee lage investeringskosten en toch een volwaardig bedrijf hebben.


Geen dag is hetzelfde wanneer je voor dit geweldige vak kiest.

Waarom in het woud van opleidingen kiezen voor een opleiding bij Lilly Nails?


- Lilly Nails geeft les aan kleine groepen, maximaal 4 personen waardoor een ieder de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft, zo krijgt elke cursist de individuele begeleiding die hij/zij nodig heeft.
- Flexibele instapmogelijkheden.
- Lilly Nails geeft les volgens de Zweedse methodiek, dit is een manier van opleiden die al vele jaren tot beste vorm van opleiden verkozen is in Scandinavië. Het verschil met andere opleidingen is dat hier dieper ingegaan de theorie, o.a. het herkennen van diverse nagelaandoeningen, anatomie van het lichaam, hygiëne in de salon en er worden hoge eisen worden gesteld aan de manier van het plaatsen van kunstnagels.

Voordelen van een opleiding bij Lilly Nails:

- Wij blijven je ondersteunen, ook wanneer je al klaar bent de opleiding.
- Betaling in termijnen mogelijk.
- Diverse opleidingen, voor iedere portemonnee.

Alle onderstaande bedragen zijn exclusief 21% btw

Opleiding Aantal dagen Lesgeld
Workshop manicure & gel polish 1 € 75,00
Acryl Basis 6 € 449,00
Gel Basis 6 € 449,00
Acryl uitgebreid 12 € 699,00
Gel Uitgebreid 12 € 699,00
Allround basis 10 € 599,00
Allround uitgebreid incl., salon management, regels omtrent het hebben van een salon, kennis van hygiëne in de salon, belastingzaken. 18 € 949,00
     
Come on over day:
Speciaal voor de nagelstylistes die de overstap naar Lilly Nails willen maken. Tijdens deze dag wordt je geïnformeerd over de producten en werkwijze.M 
1 € 75.00

Update cursussen voor zowel gel en/of acryl.
Speciaal voor de nagelstylistes die er een tijdje "uit" zijn geweest maar het prachtige vak weer op willen pakken. Even opfrissen en dan aan de slag.
Hier zijn speciale pakketten voor samengesteld.

1 € 75.00

Materiaal change.  Ben je nagelstyliste en wil je graag met Lilly Nails gaan werken? Dan hebben we ook een materiaal change pakket, mocht je behoefte hebben aan een uitleg dan plannen we graag een dag voor je in waarin we je alles vertellen over Lilly Nails producten en werkwijzen. 

1 € 75.00

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en pakket.
(Bij aanvang van een opleiding dient de cursist een pakket aan te schaffen, deze zit niet bij de prijs inbegrepen.) 
Klik hier voor de pakketten.
Instromen en/of starten kan altijd in overleg.

Wil je je opgeven of meer informatie bel of mail:
0299-769225
info@lillynails.nl

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »