Over ons

Ons doel:

Wij bieden producten van topkwaliteit voor een goede prijs. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf.

Lilly Nails komt oorspronkelijk uit Zweden. Het is in 2008 Zweden door Maud Sannes opgericht. Bij het kiezen van deze naam waren haar twee oma’s hierin een grote inspiratiebron. Haar ene oma was een harde zakelijke dame en de ander juist lief en zachtmoedig. De perfecte combinatie als je alle eigenschappen samenvoegt. Ze heetten beiden Lilly. Toen Maud haar eigen lijn ging opzetten was de naam daarom snel gekozen. Lilly Nails.

In 2015 kwam ik (Peggy)na een zoektocht naar de perfecte kleur bij Lilly Nails uit. Black Cherry, de kleur waar iedereen verliefd op is en blijft. Ik had niet de intentie om het in Nederland te verkopen, ik wilde hem zelf heel graag. Maar toen ik mijn twee extra aangeschafte potjes op Facebook zette had ik binnen 5 minuten 78 reacties! Zo heb ik er 100 besteld en kreeg ik steeds meer vraag naar producten van Lilly Nails. Ik werkte inmiddels ook met de acryl van Lilly Nails en vind deze nog steeds GEWELDIG.

In April 2016 is Maria Mellert (mede eigenaresse Zweden) naar me toe gekomen en hebben we gesproken over Lilly Nails naar Nederland & België te brengen. In september 2016 zijn Wilma Peeters futurenails-terheijden en Helene van Beelen naildbyme erbij gekomen. Lilly Nails Benelux was hiermee geboren!

Helene & Wilma hebben beiden een eigen webshop en bij Wilma ben je tijdens openingstijden ook welkom in de winkel.                                                   

Januari 2018 is het team versterkt door Mariska Smid.
Mariska is gevestigd in Jorwerd, Friesland. 
Mariska heeft haar eigen webshop http://sparklenails.nl/ en uiteraard ben je bij haar ook van harte welkom, maak wel even een afspraak.


Onze visie:

Wij laten mensen er mooi uitzien en zich goed voelen.
Daarbij geeft u uw salon een prachtige en zeer professionele uitstraling met onze verpakkingen.
Hierin zijn wij uniek en zeer vooruitstrevend.

Onze missie:

Marktleider worden als groothandel/distributeur van professionele nagelproducten en daarnaast kwalitatief hoogstaande opleidingen bieden.

Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er dan ook naar om eventuele problemen/klachten naar tevredenheid op te lossen. Daarnaast staan wij altijd open voor alle vragen en zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Schroom niet om u vragen te stellen, alle vragen zullen wij zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Veel plezier op onze pagina.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »